CHEVRON

Sector
Commercial

Architect
JM Architects / Michael Laird

Contractor
ISG Construction

Location
Aberdeen

Product Information


View Products
Planet logo

PROJECT. OBJECTIVES

Client Chevron

Chevron is an American multinational energy company, active in more than 180 countries. The first floor of its Aberdeen office, Chevron House, needed a complete internal refresh, with new offices and meeting rooms.

Planet had carried out all the internal partitioning for Chevron’s new 110,000 sq. ft. building eight years previously and stood the test of time, so JM Architects asked that Planet draw up the specification to meet the client’s acoustic performance requirements. As work progressed, Planet worked with ISG Construction and architects Michael Laird.

PROJECT. OBJECTIVES
PROJECT. OBJECTIVES

OUR
SOLUTION.

Using PURE100 double glazed partitioning for all meeting rooms and offices ensured high acoustic performance, while applying a ‘V’ shaped orange design on both the inside and outside provided contrast and depth. Installing double glazed doors also complemented PURE100 in looks and performance.

  • download 49
  • download 54
  • 01.

    PROJECT INSIGHTS.

    Planet created a light and airy working environment for staff in Chevron House, through clever use of large areas of glazing.

    Scroll